علت فراموش كردن خاطرات چيست؟

به برترين وبگاه تخصصي تكنولوژي و رايانه ايران و جهان خوش آمديد.

علت فراموش كردن خاطرات چيست؟

۱۲ بازديد ۰ نظر

فراموشي نوعي اختلال حافظه است كه با توجه به ويژگي هاي اختلال به چند نوع تقسيم مي شود. به گزارش اخبار ما ، فراديد وي نوشت: فراموشي نوعي اختلال حافظه است كه مي تواند به دلايل مختلفي از جمله آسيب مغزي و روانشناسي ، تصادفات و شوك ايجاد شود. فرد مبتلا به اين اختلال ممكن …

علت فراموش كردن خاطرات چيست؟ https://maanews.ir/علت-فراموش-كردن-خاطرات-چيست؟/ اخبار ما Tue, 30 Mar 2021 11:24:48 0000 عمومي https://maanews.ir/علت-فراموش-كردن-خاطرات-چيست؟/ فراموشي نوعي اختلال حافظه است كه با توجه به ويژگي هاي اختلال به چند نوع تقسيم مي شود. به گزارش اخبار ما ، فراديد وي نوشت: فراموشي نوعي اختلال حافظه است كه مي تواند به دلايل مختلفي از جمله آسيب مغزي و روانشناسي ، تصادفات و شوك ايجاد شود. فرد مبتلا به اين اختلال ممكن …

فراموشي نوعي اختلال حافظه است كه با توجه به ويژگي هاي اختلال به چند نوع تقسيم مي شود.

به گزارش اخبار ما ، فراديد وي نوشت: فراموشي نوعي اختلال حافظه است كه مي تواند به دلايل مختلفي از جمله آسيب مغزي و روانشناسي ، تصادفات و شوك ايجاد شود. فرد مبتلا به اين اختلال ممكن است در زمينه هاي مختلف از جمله يادآوري وقايع و خاطرات ، حقايق ، تاريخچه و در موارد نادر هويت آنها با مشكل روبرو شود. از نظر زماني ، ممكن است در ضبط خاطرات پس از يك رويداد يا يادآوري قبلي يا هر دو مشكل وجود داشته باشد.

نكته اي كه بايد به خاطر داشته باشيد اين است كه فراموش كردن موارد مختلفي كه هر روز براي همه اتفاق مي افتد با اختلالات فراموشي متفاوت است. بسياري از موارد فراموشي موقتي است اما بهبود آن ممكن است مدت زمان زيادي طول بكشد. حضور چنين افرادي در خانواده مي تواند مشكلاتي ايجاد كند و در مقابل ، دريافت حمايت و مشاوره خانوادگي از آنها مي تواند نقش مهمي در حل مشكل داشته باشد.

فراموشي نوعي اختلال حافظه است كه با توجه به ويژگي هاي اختلال به چند نوع تقسيم مي شود.

فراموشي قريب الوقوع است

شخص توانايي ضبط خاطرات جديد و ذخيره اطلاعات در حافظه كوتاه مدت را از دست مي دهد. اين نوع فراموشي معمولاً در اثر ضربه به سر ايجاد مي شود. فرد در به خاطر سپردن اطلاعات و خاطرات ثبت شده قبل از سكته مغزي مشكلي ندارد و فقط به خاطر سپردن اطلاعات جديد مشكل دارد.

فراموشي پس از زايمان

فراموشي پس از زايمان ، مانند نوع پيش پيشاني ، معمولاً در اثر ضربه ايجاد مي شود و مي تواند نقطه مقابل فراموشي پيش پيشاني باشد. در اين نوع حفظ ، فرد نمي تواند خاطرات قبلي و اطلاعات ثبت شده قبل از حادثه را به ياد بياورد. اطلاعات جديدتر و اخيراً ثبت شده احتمالاً از بين مي روند و خاطرات قديمي تر مانند كودكي پايدارتر هستند. در بيماري هايي مانند زوال عقل ، خاطرات فرد به تدريج از جديد به قديمي مي رود. در موارد نادر ، دو نوع فراموشي به طور همزمان رخ مي دهد ، جلو و عقب.

فراموشي عمومي گذرا

يك اختلال موقتي كه در آن فرد نمي تواند اطلاعات قبلي را براي مدت كوتاهي به ياد بياورد و در موارد حاد ، اطلاعات جديد را ثبت كند. اين نوع فراموشي معمولاً به دليل انسداد عروق مغزي اتفاق مي افتد و بيشتر در افراد مسن و ميانسال ديده مي شود.

فراموشي تصادفي

نوعي فراموشي كه در اثر ضربه شديد به سر ايجاد مي شود و مي تواند با از دست دادن هوشياري و كما همراه باشد. اين نوع فراموشي معمولاً موقتي است و طول دوره بهبودي به شدت ضربه بستگي دارد. اگرچه اختلالات موقتي معمول است ، اما گاهي اوقات يك حادثه مي تواند منجر به مشكلات دائمي حافظه شود.

سندرم ورنيكه-كورساكوف

سندرم ورنيكه-كورساك هم قبل و هم بعد از گسترش به دليل سو abuse مصرف الكل باعث مشكلات حافظه مي شود. اين مشكل بيشتر در افرادي كه كمبود ويتامين B1 دارند وجود دارد. مصرف زياد الكل در طول دوره مصرف مي تواند باعث فراموشي زودرس زودرس شود ، اما در اعتياد به الكل اين دو نوع در طولاني مدت رخ مي دهد و ممكن است فرد از اين ناتواني در ثبت خاطرات اطلاع نداشته باشد.

حافظه تحليلي

وقتي فردي با حادثه اي روبرو شد كه از نظر ذهني توانايي مقابله با آن را ندارد ، مي تواند در پاسخ به آن دچار مشكلات حافظه شود. او ناگهان متوجه مي شود كه اطلاعات مهمي مانند هويت خود را به خاطر نمي آورد. اختلال حافظه تخريب معمولاً پس از مدت كوتاهي چند روزه به تدريج يا ناگهاني برطرف مي شود.

1. علت عاطفي

از آنجا كه ذهن و بدن ما به هم متصل هستند ، بدن ما مي تواند تحت تأثير افكار و احساسات ما قرار گيرد. احساسات و فشارهاي خاص زندگي ، كه بعضاً آنها را نگراني هاي زندگي مي ناميم ، مي تواند دليلي براي فراموش كردن خاطرات ما باشد و حتي ذخيره خاطرات و اطلاعات جديد را براي ما دشوار كند. با تغيير شيوه زندگي و كاهش نگراني هاي زندگي مي توانيد علت آن را حل كنيد.

۲. فشار

استرس هميشه به معناي چيزهاي بد نيست. گاهي اوقات اين هوش ما را افزايش مي دهد و شما مي توانيد اطلاعات بيشتري مانند زمان امتحان را بدست آوريد. گاهي اوقات افكار باعث استرس بيش از حد مي شوند كه منجر به فراموشي داده هاي حافظه مي شود. براي خلاص شدن از اين حالت چند نفس عميق بكشيد.

3 افسردگي

افسردگي معمولاً منجر به بي حوصلگي مي شود و در اين شرايط فرد ديگر نمي خواهد خاطرات و اطلاعات اطراف خود را ثبت كند. در نتيجه ، يادآوري خاطراتي كه به آنها توجه نكرده است براي فرد دشوار است.

4. الكل و مواد مخدر

مصرف الكل مي تواند باعث از بين رفتن برخي از خاطرات شود. عوارض جانبي برخي از داروها نيز از دست دادن حافظه موقتي است. در صورت مصرف برخي قرص ها يا داروها در مورد عوارض جانبي با پزشك خود صحبت كنيد.

5. داروهاي بيهوشي

جراحي قلب و ساير روش هايي كه به بيهوشي نياز دارند ، عوارضي مانند فراموشي دارند. عوارض جانبي داروهاي بيهوشي از فردي به فرد ديگر متفاوت است. اين عوارض موقتي است و پس از مدتي از بين مي رود.

6. كمبود ويتامين B12

ويتامين B12 يكي از مهمترين ويتامين ها براي سلامت بدن است. كمبود اين ويتامين با فراموشي حافظه و زوال عقل نشان داده مي شود. اين علائم مي تواند در برخي افراد بهبود يابد و حتي از بين برود.

7. نارسايي كليه و كبد

هنگامي كه كليه ها به درستي كار نمي كنند ، تجمع زباله هاي پروتئيني بر عملكرد مغز تأثير مي گذارد. مطالعات منتشر شده در سال 2017 نشان مي دهد كه افراد مبتلا به آلبومينوريا (وجود پروتئين آلبومين در ادرار) بيشتر دچار اختلال در حافظه و تشخيص اطلاعات هستند.

8. بارداري

تغييرات شيميايي در هورمون هاي بارداري باعث تغييرات جسمي و عاطفي مي شود كه مي تواند باعث فراموشي موقتي شود.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.